Tillbaka

Eskilstuna Guif

25

Lugi HF

30

 • Datum

  Torsdag 28/9

 • Tid

  19:00

 • Resultat

  30 - 25

 • Arena

  Sparbanken Skåne Arena AHitta hit

 • Herrar
  Handbollsligan

Lugi HF - Eskilstuna Guif 30 - 25 (13 - 9)

Publik: 863

Målskyttar Lugi: Assar Kammenhed 5, Adrian Hesslekrans 5, Axel Månsson 4, Axel Andersson 4, André Pung Tuzov 3, Anton Sandström 2, Mads Kragh Thomsen 2, Axel Janhall 2, Måns Simonsson 2, Sebbe Hall 1

Målskyttar Eskilstuna Guif: Marcus Ekman 4, Melker Norrman 4, Richard Hanisch 4, Nicola Roganovic 3, Robin Granlund 2, Olle Österhall 2, Pavle Karacic 1, Mortimer Lundh 1, Pontus Wangenborn 1, Noel Gustafson 1, Philip Tikas 1, Elias Hall 1


Matchhändelser, protokoll mm

Inför match med Elias Hall

Eskilstuna Guif har revansch att utkräva efter förlusten senast hemma mot Hallby. Nu åker bussen ner till Lund för möte med Lugi. David Sundgren tog pulsen på skånepågen Elias Hall inför torsdagens match.

  Elias Hall  

Elias Hall

Högernia

Tredje säsongen i Eskilstuna Guif

Tröjnummer 13

Elias favoriter:

Maträtt- sushi

Dryck- Cola zero

Musikgrupp/artist- Just nu har jag ingen favorit

Favoritlag utöver Eskilstuna Guif: Rögle Hockey eller Manchester City

Förebild (behöver inte vara en idrottare) Har ingen kändisförebild så får bli det klyschiga svaret familjen

Resmål Australien innan stora barriärrevet försvinner

Hemsida på internet Youtube får det nog bli Förlust senast mot Hallby, hur sammanfattar du den matchen?Horribel första halvlek, vi fick inte mycket att stämma i den. Sedan tycker jag det är starkt av oss att komma tillbaka i andra som ett helt nytt lag. Det visar på mental styrka. Men om man ska vinna matcher kan man inte ge bort en halvlek.Nu väntar match mot Lugi. Vad vet du om dom? 

Jag har ganska bra koll på Lugi. Har själv bott i Lund i många år. Brosan står ju även i målet för Lugi. Det gör väl att man kollar några extra matcher på dem. Men det som går som en röd tråd genom det laget är den låga snittåldern skulle jag säga. Lite tunnare trupp i år också om man jämför med tidigare år. Men krävs att vi gör en bra match om vi ska vinna.Du är skåning, vet att det är många matcher i Skåne - men känns det extra att möta lag därifrån?

Jo men det är väll lite kul att komma hem till Skåne och spela. Framförallt får man en kort stund efter matchen att träffa familjen. Om vi har några lediga dager efter matchen händer det ibland även att man stannar kvar nere i Skåne.Vad är en realistisk målsättning för er kommande säsong?

Vi har något bra på gång trots plumpen mot hallby. Det gör att jag håller kvar våran målsättning som topp 6 i ligan.

Vilken är din bästa egenskap som handbollspelare?

Det är nog skottet isåfall dock går det absolut att träna mer på

Vad känner du att du vill förbättra mest som spelare?

Försvaret. Känner att det gått bättre på senaste tiden men vill absolut bli än bättre försvarsspelare.Hur skulle du beskriva dina tränare Zoran och Robin?

Finns mycket kunskap hos de båda. Zoran har gjort väldigt många matcher och mål från min position så han har mycket tips och tricks hur man ska bli bättre.Finns det någon anledning att du lirar i ditt tröjnummer?

Det är faktiskt tjejen som fick bestämma mitt nummer. Hon fyller år den 13:onde och därför blev det just 13. Perfekt för att komma ihåg att köpa presenter till henne (skratt).Vad saknar du mest från Skåne?

Måste vll vara de underbara vintrar med blåst och regn. Nej, men får väl vara lite klyschig här också och dra in familjen. Det är inte lika lätt att umgås när man bor 60 mil ifrån varandra men man får passa på när man kanDet bästa med Eskilstuna som stad, förutom handbollen?

Ska väl inte säga att jag har full koll på Eskilstuna även om jag bott här i drygt 2 år. Men tycker att det finns många mysiga promenader längs Eskilstunaån. Och en liten och kompakt stadskärna.Vilken egenskap - behöver inte vara som spelare - skulle du vilja ärva från någon av dina lagkompisar och från vem?

Pavles Quizkunskaper eller Melkers musikkunskaper. Jag hade velat placera mig lite bättre på boramatchquizenVem tycker du är handbollsligans tuffaste försvarsspelare?

Melker kan var riktigt tuff på träningarna så han får prisetHar du någon hälsning till de som läser det här?

Se till att ta er ner rödklädd till nästa match mot Skövde. Vi behöver hjälpen att spela in 2 poäng. 

För tillfället finns det inget att visa här.

För tillfället finns det inget att visa här.