Zoran om veckans träningar och helgens läger

I början av veckan samlades herrlaget återigen efter sommaruppehållet. De inledde med några träningspass innan de under helgen begav sig till Näshulta för ett träningsläger.

 

aktivitet under läger i Näshulta– Vi började i måndags och sedan har vi kört på hela veckan med träningar men även mycket samtal. Vi har även gått igenom vår spelidé och ska nu fortsätta bygga på det vi började med under förra säsongen, berättar Zoran Roganovic.

 

Veckan avslutades med ett träningsläger i Näshulta. Där har herrlaget hunnit med löpträning, styrketräning samt handbollsträning.

 

– Vi hade en fantastiskt rolig helg i Näshulta. Under lördagen hade vi Team Building för att komma varandra närmare, vilket var jättekul. Det var en fullträff och jag vill passa på att tacka RG Bostad som var med och anordnade den dagen, berättar Roganovic och fortsätter:

 

– Vi startade lördagen med en cykeltur ned till Näshultasjön. Därifrån tog vi sedan en båt över till andra sidan. På väg till andra sidan överraskade även Röda Havet oss. De stod på en brygga och hejade på oss när vi åkte båten över sjön, det var jätteroligt. När vi kom fram till andra sidan cyklade vi mellan olika stationer. På en station åt vi lunch och på en annan fick vi testa på line dance, så nu ska vi anmäla oss till nästa line dance-tävling, säger Roganovic och skrattar.

 

 

Lördagen avslutades med grillkväll hemma hos Anders  Kruhsberg på RG Förvaltning. Även där fanns olika aktiviteter såsom pingis, bastu och bad.

 

Skönsång– Helgen var en fullträff, en supersuccé enligt mig, säger Zoran Roganovic.

 

Nu är nästan hela laget på plats i Eskilstuna för att förbereda sig inför kommande säsong. Fortfarande saknas dock Vasilije Kaludjerovic som på grund av corona-restriktioner fortfarande är kvar i Montenegro. Zoran Roganovic räknar dock med att Kaludjerovic är tillbaka i Eskilstuna om några dagar.

 

Redan i helgen spelar herrlaget sina första träningsmatcher. De startar mot Redbergslid i Motala på fredag och möter sedan Lindesberg hemma under lördagen.

 

– Vi har många träningsmatcher nu och det är för att alla ska få chansen. De yngre kommer att få lite mer speltid nu under träningsmatcherna så att de ska få visa upp sig. Sedan är de upp till dem att visa om de ska vara med och spela i a-laget, träningsmatcherna är det bästa sättet att visa upp sig på, säger Roganovic och fortsätter:

 

– Det såg jättebra ut redan på första träningen och jag kunde se att killarna skött sommarträningen. De visar en bra form redan nu. Jag är nöjd och ser mycket fram mot säsongen som kommer.



 

 Läger i Näshulta

 Klicka på bilden för att se alla bilder från lägret i Näshulta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Fanny Juhlin

Foto/Film: Gunnar Johansson, Anders Kruhsberg och Jens Lord




Datum: 2020-07-28 16:27