Samarbetet med Hummel fortsätter

Samarbetet mellan Hummel och Eskilstuna Guif fortsätter i ytterligare 4 år. Daniel Persson på Hummel säger så här om det fortsatta samarbetet:

 

"Hummel känner stor glädje och stolthet att ett nytt avtal med Eskilstuna Guif är påskrivet och att Hummel får fortsatt förtroende att leverera textil och bollar till klubben. Eskilstuna Guif och Hummel har ett långt samarbete tillsammans och vi ser fram emot fyra nya fantastiska år tillsammans med många härliga handbollsstunder. Eskilstuna Guif är en av Sveriges ledande handbollsklubbar och en superviktig partner för Hummel. Extra spännande är naturligtvis att följa klubbens utveckling i den nya arenan."

 

Andreas Adolfsson, Eskilstuna Guif, meddelar följande:


"Vi kan idag meddela att vi i Eskilstuna Guif förlängt kontraktet med Hummel i fyra år framöver. Hummel är en otroligt viktig samarbetspartner och sponsor för Eskilstuna Guif och vi är stolta över att skriva ett långt avtal med dem. Hummel har visat att de är i framkant på att leverera bra kläder och utrustning till hög kvalité. Även i fortsättningen kommer det ske med hjälp av Sporthuset Kanot-Center, som gjort ett mycket bra jobb med snabba leveranser och tryck på kläderna."




Datum: 2017-01-11 16:55