Vinst och storspel av Emma Hultborg i mål!

Guifdamerna slog Nacka med klara 28-20 i eftermiddagens match.

Guif tog taktpinnen direkt och Nacka var aldrig i närheten att komma i fatt Guifdamerna.

Första halvlek började Guif spela lekande lätt med ett 3-2-1 försvar och storspel av Emma Hultborg i mål, Emma släppte inte in mer än 7 mål i första halvlek och räddningarna var snygga och många. Framåt var det brett spel med mål från båda kanterna och från niometerspelarna, samt två straffmål.

Andra halvlek gick Guif ner på 6-0 försvar och fortsatt storspel av Emma Hultborg som var en stor bidragande orsak till denna vinst idag. Tidvis knappade Nacka in lite  och satte bl.a. in punkt på Sofia Delac när hon kom igång med sitt skytte men Nacka var aldrig någonsin ett hot för Guifs seger. Bästa målskytt idag var Lovisa Delac med 6 mål varav 4 straffmål.

Vi säger även stort grattis till Cajsa Sällström som debuterade några minuter och fick till ett mycket snyggt mål, 20-åringen vi hoppas kunna ser mer framöver från Cajsa och konstaterar att konkurrensen för Guif´s 9-metersspelare har blivit ännu större.

Pris till matchens lirare gick givetvis till Emma Hultborg.

Nästa match är redan på torsdag då man möter Eslöv som var en tidigare inställd match.

Målgörare: Lovisa Delac 6, Sofia Delac 4, Moa Hjalmarsson 4 Fanny Söderberg 4,  Joline Jacobsson 3, , Flavia Johansson 2, Josefin Johansson 2, Caroline Karlsson 1, Emma Jarmteg 1, Cajsa Sällström, 1.

Datum: 2021-01-31 16:17