Skön revansch mot Eslöv!

Det blev härlig vinst och skön revansch för Guif mot Eslöv med vinnarsiffrorna 27-19. Guifdamerna bjöd på ett helt annat spel än bortamötet i december då det var Guif som fick åka hem som det förlorande laget.

Första halvlek som slutade med 15-10 spelade Guif ett mycket skärpt anfallsspel med få tekniska fel.

Josefin Johansson fick till ett mycket fint målskytte med hela 6 mål efter bara 20 minuter. Även bakåt fungerade det mycket bra och Josefin Holst stod för hela 10 räddningar, Holst lyckades även komma in i målprotokollet då hon efter snygg räddning fick göra ett utkastmål när Eslöv spelade 7 mot 6 spel.

Andra halvlek fortsatte Guif sitt stabila spel både bakåt och framåt. Holst fortsatte att storspela och fick matchens lirarpris med 46% i räddningsprocent.  Roligt att se att Guif har två bra målvakter, Emma Hultborg fick komma in och göra en mycket snygg dubbelräddning då de bytte med varandra vid en straff.
Eslöv var aldrig i närheten av att komma ifatt då många spelare i Guif spelade bra.

Nästa match är redan på söndag borta mot GT Söder och vi hoppas att få se våra Guifdamer i samma fina form.

Bilder från matchen hittar du här

Målgörare: Josefin Johansson 8, Jessica Rydberg 5, Lovisa Delac 3, Moa Hjalmarsson 3, Fanny Söderberg 3 , Sofia Delac 2  Emma Jarmteg 1, Cajsa Sällström 1 och Josefine Holst 1

Datum: 2021-02-05 22:10