Matchdag för damerna!

I

Damlaget har en finfin form med fyra raka vinster. Nu väntar Tyresö på bortaplan. David Sundgren kollade läget med Emma Jarmteg inför lördagens match! 

 

Vad beror er fina form på tror du, fyra raka vinster?

Vi har pratat en del om oss själva, vår glädje, lagmoral och attityd på senaste och det har förbättrats oerhört mycket på kort tid. Det ihop med att vi fått träff bakåt och sett bättre ut i våra försvarsspel tror jag är bidragande faktorer till den fina form vi har just nu.

 

- Tyresö väntar, vad har du att säga om det motståndet?

Ett starkt och tempofyllt lag med bra spelare över hela banan som alltid ger allt för att vinna!

 

- Förlust med uddamålet i hemmamatchen, vad minns du från den matchen?

Jag kommer framförallt ihåg att det var en match som avgjordes i sista sekunden och att det var en riktigt sur förlust. Vi hade flera möjligheter att stänga matchen i andra halvlek men jag kommer ihåg att vi inte riktigt fick till det och brände för mycket lägen framåt. Vi förlorar inte två gånger mot samma lag så jag är riktigt sugen på att ta revansch mot Tyresö på lördag!

 

- Vad förväntar du dig av den resterande delen av säsongen?

Att vi fortsätter spela för varandra, visar mycket energi och glädje, alltid ger järnet och spelar en riktigt bra handboll!

 

- Hur ser du på din egen säsong så här långt?

Jag känner att jag har utvecklats mycket såhär långt och lärt mig många nya saker som jag har tagit med mig men att jag vet att jag har mer kvar att ge. 

 

- Nyskrivet kontrakt med Eskilstuna Guif, hur gick dina tankar där när du förlängde sitt kontrakt?

Jag trivs väldigt bra i Eskilstuna, både i staden men också i föreningen och i laget. Jag tycker dessutom att det finns väldigt fina utvecklingsmöjligheter i Guif och jag vill vara med på resan mot SHE.

 

- Avslutningsvis, har du något att hälsa till Eskilstuna Guif-fansen?

Håll ut, vi saknar er på läktaren och känner ert stöd! Fortsätt ta hand om er så ses vi förhoppningsvis i Stiga snart igen!

 

Se matchen här:




Datum: 2021-02-20 10:27