Josefin Holst inför Kroppskultur

Eskilstunà Guifs damers  nästa uppgift är bortamatch i Uddevalla mot Kroppskultur.

David Sundgren kollade läget med Josefin Holst inför onsdagens match

Tankar om senaste matchen, förlust borta mot Helsingborg?
I första halvlek har vi lite otur med stolpträffar och bland annat har vi chansen att göra 13-10 innan halvlek, men bollen går insida stolpe och ut och istället gör de mål och det står 14-9 i halvlek, oflyt. I andra halvlek får vi bra träff bakåt samtidigt som vi gör mål framåt och vilket gör att vi pressar dom. Men tråkigt att vi återigen släpper iväg motståndarlaget målmässigt i första halvlek, men moralen är stark och vi kämpar oss nära, även om det inte räcker hela vägen.

Vad tycker du om er säsong så här långt?
Vi har blandat och gett och känslan är att vi inte fått ut allt som vi velat. Även om vi har några förluster nu i slutet så har vi tagit steg framåt under vårsäsongen och jag hoppas att vi avslutar riktigt starkt.

Din egen säsong?
Tidvis har varit motigt och även om det finns bitar jag är glad för så är jag inte nöjd med säsongen som helhet för min del. Men som man brukar säga, antingen vinner man eller så lär man sig och denna säsong har jag lärt mig massor.

Vad har du att säga om dina målvaktskollegor Hultborg och Klingberg?
Det är två duktiga målvakter som har framtiden för sig. Klingberg har tyvärr inte spelat så mycket match under säsongen eftersom Gökstens serie har avvecklats, men hon kommer ner på träningarna och håller hög nivå vilket kommer visa sig när hon får chans att spela match igen.

Vad kan vi förvänta oss av matchen på onsdag?
Det blir 60 minuters krigande. Vi ska ha revansch efter plattmatchen mot dom häromveckan. Det kommer krävas mycket energi och att vi gör det lilla extra för varandra.