Caroline Karlsson avslutar karriären efter säsongen

Efter 11 år i Eskilstuna Guif damlag väljer trotjänaren och lagkaptenen Caroline Karlsson att avsluta karriären.

 

 8 Caroline Karlsson 1920x1080


Carro började sin karriär i Katrineholm och Duveholmshallen som liten men som 15 åring började hon pendla 1 år till Eskilstuna för att spela handboll i GUIF A-flickslag.
När gymnasietiden kom så flyttade Carro till Eskilstuna och tillbringade sina 3 skolår på Handbollsgymnasiet på Rekarneskolan, då kallat SMID.

Samma år som Carro flyttade till Eskilstuna blev hon uppflyttade till damlaget, endast 17 år gammal. Tillsammans med flickor 92/93 tog dom sig till steg 5 i JSM.
Under året som gått har Carros karriär fämst speglat sig genom att vara en försvarsgeneral och en av allsvenskans bästa 3:or.
2012 ådrog hon sig en främfre korsbandsskada som visade sig vara en lång rehabväg tillbaka på planen, Carro missade säsongen 13/14  (gjorde någon enstaka match) men var tillbaka starkare och bättre än någonsin hösten 2014.

Carro har varit med både från gamla sporthallstiden, genom Skjulsta hallen för att sedan avsluta med 4 år i Stiga sports arena.

Nu väntar nya äventyr utanför handbollsplanen. Vi från Eskilstuna Guif vill tacka dig för alla år och för alla glädje och inspiration du gett både ungdsomsspelare, lagkamrater, föreningsmänniskor och supportrar. Vi önskar dig stort lycka till i Malmö tillsammans med Daniel.

Vi hoppas att vi får se er bägge två snart tillbaka i stan.

 

 1616054078.4023

 

Carros karriär i bilder:

 Bilder

 

 




Datum: 2021-03-20 08:50