Hemmapremiär för damerna

Äntligen hemmapremiär! Inför match med Josefin Johansson

 

Efter en storstilad första match borta mot Kroppskultur möter nu damerna Boden hemma i Stiga Sports Arena. David Sundgren kollade läget med Josefin Johansson inför onsdagens match.

 

15 - Josefin Johansson-004 

 

Tankar om första matchen, klar seger borta mot Kroppskultur?

Alltid viktigt att få en bra start på säsongen och det fick vi verkligen! Det var en riktigt skön seger och jag tycker hela laget bidrar vilket vi tar med oss framåt.

Vad tror du om säsongen som kommer för er del?

Jag tror vi har goda möjligheter mot alla lag! Får vi alla vara hela tror jag vi kan få ihop det riktigt bra och då ska de andra lagen vara bra för att slå oss. Men det kommer vara viktigt att vi alltid gör det tillsammans och spelar som ett lag.

Boden, förra säsongen i SHE, väntar. Vad har du att säga om det motståndet?

Ett bra lag som är en av favoriterna till seriesegern, vilket är rätt då de har behållt många spelare och har både rutin och spets.

Mikael Löfstedt Johansson nygammal tränare, hur skulle du beskriva honom som tränare?

En kunnig, mycket noggrann tränare som är seriös och ställer krav. Överlag en riktigt bra tränare som har kommit in med bra input till den här säsongen.

Hur gick tankarna när du förlängde med Eskilstuna Guif?

Jag känner fortfarande att handboll är riktigt kul och det var egentligen ingen tvekan om att jag ville köra på ett år till i Eskilstuna Guif. En stor morot var även att åter få spela med publik vilket nu åter är verklighet vilket känns underbart.

Någon anledning till att du lirar i tröja nummer 15?

Nej från början blev jag bara tilldelad det när jag kom till GUIF, men det har verkligen blivit ett nummer jag känner mig hemma i och numret jag väljer först. Lite kul är också att jag fyller år just den 15:e.

Favoritplats i Eskilstuna?

Sundbyholm

Någon hälsning till Eskilstuna Guif-fansen?

Så kul att ni äntligen får komma till arenan igen. Hoppas så många som möjligt kan komma på onsdag för vi behöver allt stöd vi kan få!

 

Mikael Löfstedt Johansson inför matchen

 

Köp biljett här:

Biljetter

 

Se matchen här
Datum: 2021-10-12 13:38