Guifspelare i månadens lag!

EmilVi gratulerar vår högersexa Emil Hansson som blev uttagen i månadens lag (februari) i Handbollsligan. Emil är därmed första guifaren som blir utnämnd denna säsong! De spelare som har högst snitt-MEP under en kalendermånad blir uttagna på sin position. Emil Hansson snittade på 3,6 under februari då Eskilstuna Guif spelade fem matcher. 

 

Månadens lag:

  • Tobias Thulin, RIK, målvakt, snitt-MEP 4,2
  • Hampus Andersson, YIF, v6, 3,7
  • Olle Forsell Schefvert, IKS, v9, 3,7
  • Carl Löfström, YIF, m6, 4,0
  • Jonathan Carlsbogård, RIK, m9, 3,1
  • Jonathan Wiklund, HKA, h9, 3,3
  • Emil Hansson, GUIF, h6, 3,6

Så här kommenterar Emil uttagningen:

-Även om jag inte visste att detta fanns så är det alltid såklart roligt att det uppmärksammas när det går bra. Jag har fått stort förtroende från Janne och Älgen och har dem mycket att tacka för, men kände också nu när Wigö valde att kliva av att jag behövde ta några snäpp till och ta mer ansvar. Men självklart så är de kul när de går bra, och jag har även fått många bra passningar och fått möjligheten att göra en hel del mål och hoppas att det fortsätter såhär.

 

RobinEmil har vuxit in i ligakostymen under säsongens gång och efter VM-uppehållet har nivån höjts ytterligare. Samtidigt hyllar han Robin Andersson Dickfors lite extra.

-Jag tycker att det har fungerat bra efter uppehållet både för mig och laget, förutom då senaste matchen mot Malmö där jag tycker att vi är alldeles för slarviga när vi har så stor chans att ta 2 poäng. Men då var ju tyvärr också Robin Andersson Dickfors sjuk och inte med. Enligt mitt tycke så är det kanske därför det har gått så bra efter jul att Robin har varit i grym form och bidragit med mycket.


Och månadens lag då, skulle den kunna hävda sig "på riktigt"?

-Laget som kom med här är ju alla såklart väldigt duktiga handbollsspelare och jag tror att detta laget hade stått sig väldigt bra i handbollsligan.

 




Datum: 2017-02-28 08:50