Rapport från Röda Havets medlemsträff

Eskilstuna Guifs supporterförening Röda Havet arrangerade en medlemsträff under torsdagkvällen med avstamp inför smygpremiären av STIGA Sports Arena Eskilstuna den 6 april samt inför säsongen 2017/18.

 

Det kommer att vara väldigt ont om parkeringsplatser vid nya arenan vilket innebär att det är allra smidigast att ta sig till arenan är att promenera, cykla eller med buss. Om det sistnämnda var Olov Åslund, projektsamordnare i mobilitetsgruppen i Eskilstuna kommun, inbjuden till mötet för. Olov informerade om planerna på "handbollsbussar" från Skogstorp, Viptorp och Hällby som förstärker ordinarie busstrafik före och efter match. Detta med start september 2017. Säsongskortet gäller som biljett.

 

Vidare informerade Staffan Olsson, Eskilstuna Guifs biljettansvarige, om arenans layout och framför allt sektion D där Röda havet och Guifs ungdomar får platser och möjlighet att tillsammans skapa en aktiv hejarklack.

 

Göran Fälting, ordförande i Röda Havet, berättade om möten med lagledningarna för herr- och damlagen, där olika aktiviteter för att höja engagemang och interaktionen mellan publiken och spelarna diskuterats.

 

Ett 20-tal medlemmar deltog i mötet och diskussioner ledde till en del konkreta aktiviteter inför smygpremiären den 6 april.




Datum: 2017-03-10 08:07