Eskilstuna Guif anställer en föreningsekonom

Rekryteringen av en föreningsekonom avslutad, Eskilstuna Guif har i helgen undertecknat ett anställningsavtal med Gunn Hildenborg. Vi tog en pratstund med Gunn och så här presenterar hon sig själv:

 

Allmänt:

-Jag är en engagerad sportintresserad kvinna som är uppväxt i en familj i Stockholm, där fotbollen hade stor plats. Hela familjen var engagerad i Brommapojkarna och själv spelade jag där i många år i flick- och damlaget. Jag hängde på olika arenor runt landet och följde mitt favoritlag, Djurgården, i både ishockey och fotboll.

 

Som vuxen flyttade jag till Göteborg där jag bodde i sju år, innan jag hamnade uppe i Idre. Skulle upp och jobba en vintersäsong inom turistnäringen, men blev kvar i många år, året runt.

 

När jag sedan flyttade till Eskilstuna 1995 fick jag upp ögonen för handbollen. Sonen började år 2003 att spela, då han var 5 år, och sedan dess så har jag följt föreningen på nära håll. Engagerat mig i hans lag, städat hallar, bemannat kafeterior, och framför allt: fått uppleva så mycket roligt. Sett matcher i allt från Hudiksvall till Lund, åkt på cuper runt landet, tex Partille Cup varje sommar.


Rolig kuriosa om det: Partille Cup för några år sedan, vi hade många killar med och därför två lag. Men vi var ännu fler supportrar… en kväll åt vi middag tillsammans alla föräldrar och vänner, vi var 46 stycken!

 

Bakgrund:

De senaste snart 20 åren har jag arbetat på Nordea. Har arbetat mot både privat- och företagskunder. Support, försäljning, kreditbeviljning mm. De senaste sju åren har jag arbetat administrativt, då med personalrelaterade uppgifter. Prognosarbete, bemanningsarbete, rapportering mm.

 

Framåt:

Tar nu detta steg in i föreningen "på riktigt” och börjar mitt arbete som föreningsekonom. Ser fram emot detta och tror att min personlighet och all min erfarenhet från både arbets- och föreningslivet kommer väl till pass. Sedan är ju inte detta ”bara” ett jobb, utan att få arbeta inom något som man brinner för, det är toppen.

 

Bästa handbollsminnet:

Måste bli tre olika minnen.

  • Förra våren var vi i Köln på Final Four helgen, vilken helhetsupplevelse. Bra handbollsmatcher, hela stan gick i handbollens tecken. Supportrarna umgicks över ”gränserna”.
  • Lite längre tillbaka i tiden så har vi EM finalen i Globen 2002. Fick uppleva på plats när Sverige vann över Tyskland i en rafflande förlängning. Wow!
  • Ett minne som är närmare i tiden och mer personligt är JSM i våras. Sonen och hans lag tog sig hela vägen till steg 5 i Malmö, och vann där SM-silvret. Ganska otippat om man hade frågat ”experterna” i landet.

Vi hälsar Gunn varmt välkommen till Eskilstuna Guif!




Datum: 2017-11-15 06:59