Succé för handbollsbussen!

Sedan premiären den 9 september har totalt 601 personer valt att åka med de specialinsatta handbollsbussarna. Nu förlängs erbjudandet så att alla med säsongskort till Eskilstuna Guifs herrmatcher kan åka med gratis resten av säsongen!

 

Tillsammans med Eskilstuna kommun och trafikföretaget Transdev erbjuder Sörmlandstrafiken extrainsatta handbollsbussar till och från Eskilstuna Guifs matcher i STIGA Sports Arena. Satsningen har blivit en succé och över 600 personer har så här långt åkt med bussarna. 

Säsongskortsinnehavare och Eskilstuna Guifs egna matchfunktionärer har kunnat åka med bussarna avgiftsfritt under hösten och erbjudandet var först tänkt att gälla fram till årsskiftet. Men eftersom bussen har tagits emot så väl av resenärerna har erbjudandet förlängts till att gälla hela säsongen. 

Alltså: du som har en säsongsbiljett eller en funktionärsbiljett kommer kunna åka med bussarna utan att behöva betala även efter årsskiftet. Scanna bara din säsongsbiljett på bussens biljettläsare och kliv på. Och du, det fungerar på alla busslinjer i Eskilstuna under de dagar som Eskilstuna Guif spelar hemmamatch i Handbollsligan.

 

Just nu har vi ett fint erbjudande om halvsäsongskort som även den kommer att fungera som bussbiljett. Erbjudandet gäller fram till 26 december 2017.




Datum: 2017-12-21 11:46