Samarbete bidrar till bra handboll!

Amanda Ingvarssons tröja blev den dyraste i senaste tröjauktionen. Bakom vinnarbudet ligger ett gäng arbetskamrater från Alfa Laval.

 

Vi tog kontakt med Roger Zeijlon som är en i det vinnande gänget:

 

-Vi har haft mustaschkamp förut men inte samlat gemensamt, så då tänkte vi göra något ihop. När vi såg att Guif hade auktion på blå matchtröjor då tyckte vi att det var en bra idé.

 

Hur föll valet på just Amanda Ingvarssons tröja?

 

-Vi ville lyfta fram damhandbollen och samarbetet med Göksten som vi tycker är bra. Vi valde Amanda för att hon hjälper Gökstens damer även efter att hon kom med i Guifs trupp. Vår motivering lyder: Amanda är inte bara en bra målvakt, utan visar även att man kan ställa upp för sitt gamla lag nu när hon gått upp i en högre division. Detta visar att samarbete mellan olika lag bidrar till bra handboll i Eskilstuna! 

 
Hur tänker då Amanda själv kring det faktum att hennes tröja blev dyrgripen i auktionen?
 

-Det var såklart jätteroligt och lite förvånande att det var min tröja som inbringade mest pengar. När jag fick höra Alfa Lavals motivering blev jag varm i hjärtat. Jag tycker de har gjort något väldigt fint som budade på tröjan till förmån för insamlingen till prostatacancerforskningen. Att ni dessutom genom detta uppmärksammar damhandbollen och det föreningssamarbete klubbarna har glädjer mig extra mycket. Stort tack för ert generösa bidrag!

 
Amanda Ingvarsson vit



Datum: 2017-12-21 19:41