Eskilstuna Guif anställer en klubbchef

CG Hjelm bli klubbchef i Eskilstuna GUIF

 

Efter några tuffa ekonomiska år har styrelsen beslutat att återinrätta rollen som klubbchef. Styrelsens bedömning är att tjänsten är avgörande för att kunna ta nästa steg i att utveckla GUIF:s verksamhet. Det handlar om att skapa en stabil långsiktig bas i breddverksamheten, utveckla Rekarnecupen, skapa spännande arrangemang vid våra matcher för att locka en än större publik och sist men inte minst ytterligare stabilisera ekonomin.

 

Efter en extern rekryteringsprocess med ett 15-tal sökande föll valet på CG Hjelm. CG är idag klubbens ordförande och har varit verksam i klubben i över 10 år. Han har bl.a. varit ansvarig för ombyggnaden av GUIF-hallen.

 

-Styrelsens bedömning är att CG, med både kunskaper inom affärsutveckling och en bred erfarenhet från GUIF, har de bästa förutsättningarna att fortsätta utveckla verksamheten, säger GUIF:s vice ordförande Kjell Hasslert. Han är väl förankrad i GUIF och har på ett påtagligt sätt, de senaste åren som ordförande, bidragit till att klubben lyckats sanera ekonomin. CG har haft ansvaret för såväl Rekarnecupen som Å-loppet, två av våra framtida utvecklingsområden. Han har ett stort engagemang och är hängiven uppdraget att utveckla GUIF.

 

-Det är en ära att få fortsätta att arbeta med GUIF som klubbchef, säger CG Hjelm. Som gammal Eskilstunabo ligger klubben och dess verksamhet mig varmt om hjärtat. Jag tror att vi har alla förutsättningar att utveckla verksamheten till en av Sveriges vassaste handbollsklubbar.

 

CG Hjelm kommer att tillträda befattningen som klubbchef den 1:a februari 2018.

 

I och med att CG blir klubbchef avträder han uppdraget som ordförande. Ordförandeuppdraget övertas av Kjell Hasslert, som idag är vice ordförande.

 

Ytterligare information lämnas av Kjell Hasslert (0708-515700).

 




Datum: 2018-01-15 20:15