Tack för ett magiskt arrangemang

En träningslandskamp (i vissa sporter) kan vara avmätt, halvt ointressant och inför en gles publik.

När Sveriges Handbollslandslag besegrade Kroatien med 32-25 (17-13) i torsdagens träningslandskamp så var det allt annat än avmätt.

 

STIGA Sports Arena, med 4 000 fans på läktarna, formligen exploderade när Sveriges handbollslandslag sprang in på planen och när Zacke gör entré så lyfter taket. Det var samma engagemang och ljudnivå som när Matte Tholin fick en 2-minutare med 8 sekunder kvar mot IFK Kristianstad på påskdagen. Fantastiskt!

Eskilstunaborna har hittat till STIGA Sports Arena och belöningen blir kollektiv - det är underbart att vara en del av en jublande publik.

 

Så här dagen efter så finns det många som bör hyllas för sitt engagemang och driv.

Från Eskilstuna Guif så vill vi börja med att tacka Stefan, Tobias och Emma på Svenska Handbollslandslaget AB som på ett professionellt sätt har planerat och strukturerat upp arbetet så att vi som lokal arrangör (Eskilstuna Guif och Destination Eskilstuna) tydligt har sett vilka delar vi skall genomföra.

Vi vill fortsätta med att tacka alla företag som gått in som lokala samarbetspartners, restaurang Västra Porten för det otroligt fina arrangemanget i B-hallen, ljud&ljus-gänget samt Kultur&Fritids personal som var på plats under kvällen.

 

Avslutningsvis så vill vi tacka alla frivilliga, dvs föräldrar, svabbare, fanbärare, kioskpersonal, utrymningsledare, biljettpersonal, VIP-gänget, entrévärdar, teknikpersonal, fotografer, inspringare, LED-montörer, sektion D, läkare & sjuksköterskor, lotteriförsäljare, garderobspersonal samt alla övriga i arrangemanget.

Utan er skulle det ha kunnat bli en avmätt, halvtråkig torsdagskväll, men så blev det inte - det blev en magisk afton tack vare Er!

Ert engagemang i denna match och i Eskilstuna Guif saknar motstycke och vi är så glada att vi har er med i vår stora härliga familj.

 

Nästa hemmamatch är mot IFK Kristianstad lördag den 14 april kl 18.30 - då ses vi igen,

 

CG Hjelm, klubbchef

 




Datum: 2018-04-07 11:00