Information från valberedningen inför årsmötet

Info från valberedningen

 

Den 12 juni 2018 kommer Eskilstuna Guif IF att ha sitt årsmöte. Vid årsmötet kommer bland annat att finnas en punkt – val till styrelsen för kommande verksamhetsår. Vid årsmötet i juni 2017 valdes Rolf Brunell, sammankallande, och Mats Bengtsson samt Carina Nilsson till valberedning. Valberedningens uppgift är att föreslå personer att ingå i styrelsen. Valberedningen har haft kontakt med samtliga ledamöter i styrelsen och skall informera medlemmarna vilka som är i tur att avgå. Så här ser det ut:

 

  • Ordförande ska väljas, vilket sker varje år. Som ni känner till så har CG Hjelm slutat som ordförande för att istället anställts som klubbchef.
  • Joakim Johansson, Mehmed Hasanbegovic och Peter Mossteg valdes 2017 att ingå i styrelsen under två år och de har förklarat att de även blir kvar i styrelsen.
  • Urban Åkerman har meddelat att han inte kommer att kandidera till en kommande styrelsepost.
  • Jarmo Mänty valdes in 2016 och han har förklarat att han är intresserad att bli återvald till styrelsen för en tid av 2 år.
  • Kjell Hasslert, vald på ett år 2017, har haft posten som vice ordförande och som efter CG Hjelms avgång trätt in i rollen som ordförande, har förklarat att han står till förfogande för att ingå i styrelsen.
  • Anna-Lena Backman-Eriksson valdes som suppleant för ett år och har förklarat att hon är intresserad av att ingå i styrelsen

Vad händer nu?

Medlemmarna har nu möjlighet att förslå kandidater till ordförandeposten och 2 styrelsemedlemmar samt 2 suppleanter. Inget hindrar att styrelsen utökas med fler personer.

Förslag skickas till valberedningen, rolfbrunell@gmail.com. Förslagen skall skickas in senast den 27 maj.

Valberedningen kommer att presentera sitt förslag senast 14 dagar före årsmötet.

 

Rolf Brunell




Datum: 2018-05-06 10:10