Handbollen ställer upp!

Vi är nu 26 lag i SHE och Handbollsligan som tillsammans bestämt oss för att göra mer för vårt gemensamma samhälle. För våra barn och ungdomar. Vi vill tillsammans bli en ännu viktigare samhällsaktör. För oss är fair play lika självklart på som utanför planen. Vi ställer upp!

 

Vad är #viställerupp?

#viställerupp är en manifestation för de samhällsinsatser som klubbarna i SHE och Handbollsligan idag genomför. #viställerupp är också ett sätt för oss att kommunicera de positiva värden som handbollen står för. En handbollsspelare ställer upp för sina medmänniskor både på och utanför planen.

 

Vad ingår i #viställerupp?

#viställerupp är en gemensam benämning av våra samhällsengagemang. Varje klubb väljer själv vilka aktiviteter inom samhällsområdena Hälsa, Integration, Inkludering och Utbildning som man inkluderar i #viställerupp. Fokus är på barn och ungdomar.

 

Varför gör alla klubbar detta tillsammans?

Vi vill bli bättre på att lyfta allt de positiva som vi redan gör för barn och ungdomar. Om vi kan få större uppmärksamhet och mer resurser så kan vi också stärka och utveckla detta arbete.

 

Vilka är ligornas ambassadörer?

Loui Sand, Tobias Karlsson och Sabina Jacobsen.

 

Läs hela pressmeddelandet här: Pressmeddelande #viställerupp - Eskilstuna Guif 12 mars 2019

Läs mer på: http://handbollsligan.se/vistallerupp/

 

Har du har frågor kring #viställerupp ?

 

Kontakta klubbchef CG Hjelm

Mail: cg.hjelm@guif.nu

Mobil: 0731-829625

 

 




Datum: 2019-03-12 07:57