Klubbchefen önskar God Jul

Vi är halvvägs in i säsongen 2019-2020 och har ett tufft läge, delvis som för väntat, men också med frågor som vi behöver jobba ännu hårdare med.

 

seniorsidan så gick GP upp i division 1 förra året och har en tuff utmaning mot tyngre och starkare motstånd. Man har tagit viktiga poäng mot våra konkurrenter som slåss i den nedre halvan av tabellen. Viktig match den 5 januari kl 15.00 hemma mot Silving-Troja, kom gärna ner och heja fram grabbarna, matchen spelas i Ellfolk Arena. Damlaget har visat att de kan hänga mot de flesta motståndarlagen, men har tyvärr fått ett antal knappa förluster i protokollet. Med rätt spelharmoni så kommer poängen att trilla in, kapaciteten finns. Nästa hemmamatch för damerna i STIGA Sports Arena är lördag den 11/1 kl 15.00 mot OV Helsingborg. En tuff match, men vi har hemmaplan och hemmapublik - allt är möjligt. Herrlaget avslutade innan jul på bästa möjliga sätt - seger mot RIK och upp från 13e till 10e plats i tabellen. Lagets högstanivå är härlig att se, utmaningen är att pricka formen i rätt matcher.Vi visste på förhand att frösta halvan av säsongen skulle vara tuff, så tålamod, tålamod och ännu mer tålamod är vad som krävs.

 

Vi har en bred och bra verksamhet som vi alla skall vara stolta över.

Utöver seniorsidan så har vi en fantastisk ungdomsverksamhet som växer för varje dag, spelare från egna leden som blir uttagna i U-landslag, en ny modell för att certifiera alla ledare, vi har RekarneCupen som växte till 40 lag/1000 besökare,  vi har fortsatt med vårt arbete med SFI och vi har genomfört två minisommarkollo för behövande barn/ungdomar. Arbetet med samhällsbyggande projekt inom hälsa, rörelse, inkludering och intregration ökar allt mer i vår verksamhet. Om du vill vara med på denna resa - hör av dig.

 

På det personliga planet så checkar jag traditionsenligt ut för några veckors dyk- och mc-semester i Asien, ett bra sätt att ladda ny energi. Med dessa ord vill jag från föreningens sida tacka alla medlemmar, spelare, ledare, föräldrar, sponsorer, supporters och volontärer för ert stöd samt önska er en God Jul.

  

CG Hjelm, klubbchef

Mobil 0731-829625 




Datum: 2019-12-23 15:00