Mellanrum

Välkommen till Eskilstuna Guifs partnersida

För att driva verksamhet av den storlek som vi gör i Eskilstuna Guif krävs ett bra samarbete med näringslivet och organisationer som ser mervärde för sig själva, Eskilstuna och Mälardalsregionen i att vi lyckas. Vi i Eskilstuna Guif strävar efter långsiktigt samarbete med våra partners som bygger på förtroende, gemensam värdegrund och vinna-vinna situation för de inblandade.


Våra partners är både stora och små, privat verksamhet eller kommunal, företag och organisationer och även individer som brinner för att föreningen skall gå bra.


Vårt mål är att bli en av Sveriges bästa handbollsföreningar och vi söker hela tiden efter flera partners som vill hjälpa oss nå dit.


Vill ditt företag/organisation stötta Eskilstuna Guif?

 

Läs mer i vår partnerfolder:

Vill du bli en av våra partners?

Kontakta oss

marknad@guif.nu


Marknadsansvarig

Sasan Shaba

073-948 41 36

sasan.shaba@guif.nuPartneransvarig

Bengt Gustafsson
070-551 05 80  

bengt.gustafsson@guif.nu

Partneransvarig

Pasi Jantunen
072-727 17 77  

pasi.jantunen@guif.nu

xxx

Partneraktiviteter

Som samarbetspartner med Eskilstuna Guif på Diamant, Guld-, Silver- eller Bronsnivå ingår möjlighet till kostnadsfria glädjefyllda arrangemang tillsammans med våra representationslag.

Eskilstuna Guifs Affärsnätverk

Som Diamant, Guld-, Silver- eller Bronspartner så bjuds du in till ett antal nätverks- och partnerträffar varje säsong.


Eskilstuna Guifs Affärsnätverk arrangeras sex gånger under året, samt en kickoff inför säsongsstarten. Bra tillfällen att träffa andra företag och nätverka!. Företag har möjlighet att köpa plats i affärsnätverket.

Frukost och lunch ingår vid träffarna.


Hållbarhetspartner

Idrotten är en viktig samhällskraft som bidrar till bättre folkhälsa, demokrati och inkludering! 
Målet för Eskilstuna Guif är att verksamheten ska vara ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar. Det betyder bland annat att flickor och pojkar, kvinnor och män ska ha samma möjligheter, rättigheter och skyldigheter. Eskilstuna Guif ska erbjuda en trygg och utvecklande miljö för barn och ungdomar. 

 

Eskilstuna Guif är en del av Svensk handbolls satsning på samhällsengagemang inom #viställerupp. Vi är aktiva på flera områden för att bidra till barn och ungas rörelse och hälsa, bl.a. genom konceptet Hand the Ball. Vi tar också ett samhällsansvar genom att engagera oss i t.ex. Cancerfonden och Time’s up mot våld. 


Att som företag associeras med samhällsengagemang kan stärka bilden av ditt företags varumärke med upp till 70 procent. Ett stärkt varumärke attraherar syftesdrivna kunder, är intressant för framtidens personal och kan ge ökad lönsamhet..