Eskilstuna Guif & Z23 Handball camp

Z23 camps ger både inspiration och utveckling

Z23 drivs av Zoran Roganovic, tränare för Eskilstuna Guifs herrlag, som genomfört camps i Sverige och utomlands i många år. 

 - Vi är stolta att kunna erbjuda ett läger med hög kvalitet och roliga aktiviteter. Målet är att ge våra deltagare ett minne för livet i kombination med utveckling, inspiration och motivation både på och utanför planen.  


Zoran Roganovic har sett många handbollsspelare utvecklas under camp-veckorna. 
 - Vi tränar individuell teknik och arbetar med målvakter, försvar, uppspel och anfall. Vi har tränare som är specialiserade på olika positioner.   

Information om säsongen 24/25

Vi planerar att genomföra Eskilstuna Guif & Z23 Camp på höstlovet 2024 och påsklovet 2025. Vi återkommer med mer information.


För eventuella frågor, kontakta zoran.roganovic@guif.nu


Unik camp med landslaget på plats

På höstlovet 2023 arrangerade Eskilstuna Guif och Z23 den första "campen" för tjejer och killar födda 2007-2013. Omkring 120 spelare deltog och fick möjlighet att träna med mycket välmeriterade tränare, förbundskaptener och spelare från Guifs herr- och damlag. Dessutom var svenska herrlandslaget på plats för att spela landskamp mot Ukraina. Att få autografer och se dem spela blev en höjdpunkt under veckan. 


Påsklovscamp 2024

Även påsklovet 2024 blev en vecka full av upplevelser. Bland annat var Malin "Handbolls-Malin" Andersson gästande instruktör.