Eskilstuna Guif & Z23 Handball camp

Välkommen till Påsklovscamp 2024

Ta chansen att vara med på en vecka full av upplevelser. Du kommer träna med instruktörer med lång erfarenhet, varav flera är tidigare elitspelare. Dessutom deltar spelare från dam- och herrlaget i Eskilstuna Guif.   


(Påsklovscampen ersätter tidigare annonserad sportlovscamp)

Information och anmälan

Datum: 2-5/4 2024

Plats: Volvo CE Arena Eskilstuna 
Målgrupp: Tjejer och killar födda 2007-2013 
Kostnad: 1590 kr (träningar och andra aktiviteter, lunch, mellanmål, t-shirt, boll, vattenflaska) 

Frågor och mer info: zoran.roganovic@guif.nu


Unik camp med fokus på individuell utveckling

På höstlovet arrangerade Eskilstuna Guif och Z23 ett handbollsläger i STIGA Sports Arena för tjejer och killar födda 2007-2013. Omkring 120 spelare deltog och fick möjlighet att träna med mycket välmeriterade tränare, förbundskaptener och spelare från Guifs herr- och damlag. Dessutom var svenska herrlandslaget på plats för att spela landskamp mot Ukraina. Att få autografer och se dem spela blev en höjdpunkt under veckan. 


Z23 camps ger både inspiration och utveckling

Z23 drivs av Zoran Roganovic, tränare för Eskilstuna Guifs herrlag, som genomfört camps i Sverige och utomlands i många år. 

 - Vi är stolta att kunna erbjuda ett läger med hög kvalitet och roliga aktiviteter. Målet är att ge våra deltagare ett minne för livet i kombination med utveckling, inspiration och motivation både på och utanför planen.  


Zoran Roganovic har sett många handbollsspelare utvecklas under camp-veckorna. 
 - Vi tränar individuell teknik och arbetar med målvakter, försvar, uppspel och anfall. Vi har tränare som är specialiserade på olika positioner.