Eskilstuna Guif & Z23 Handball camp

Unik camp med fokus på individuell utveckling

På höstlovet bjuder Eskilstuna Guif och Z23 in tjejer och killar till en veckas träning i STIGA Sports Arena med några av världens bästa handbollstränare. Dessutom är svenska herrlandslaget på plats för att spela landskamp mot Ukraina. 


Zoran Roganovic garanterar att alla deltagare kommer bli bättre handbollsspelare efter veckan. 
 - Vi tränar individuell teknik och arbetar med målvakter, försvar, uppspel och anfall. Vi har tränare som är specialiserade på olika positioner.  


Flera av Eskilstunas stora handbollsprofiler – Eric Johansson, Daniel Pettersson och Tomas Svensson – är på plats med landslaget och kommer att träffa campdeltagarna. Även förbundskapten Glenn Solberg kommer vara på plats och hälsa på deltagarna och ge tips. Dessutom är dam- och herrspelare från Eskilstuna Guif med och leder träningarna.  Information och anmälan

Datum och tid: 30/10 - 3/11 2023 kl 9.00-16.00 
Plats: STIGA Sports Arena i Eskilstuna 
Målgrupp: Tjejer och killar födda 2007-2013 
Kostnad: 1950 kr


Alla träningspass, föreläsningar, lunch mån-fre, frukt, inträde till landskamp samt tränings-kit från Hummel med boll, unik tröja, vattenflaska och gympapåse ingår.


Campen är fullbokad men du kan anmäla dig om du vill stå i kö på reservplats. Välkommen åter inför sportlovet 2024.

Z23 tar sin campverksamhet till Eskilstuna

Z23 drivs av Zoran Roganovic, tränare för Eskilstuna Guifs herrlag, som genomfört camps i Sverige och utomlands i många år. 

 - Vi är stolta att kunna erbjuda ett läger med hög kvalitet och roliga aktiviteter. Målet är att ge våra deltagare ett minne för livet i kombination med utveckling, inspiration och motivation både på och utanför planen.  

Herrlandslagets landskamp den 2/11

Svenska herrlandslaget möter Ukraina i en landskamp torsdagen den 2/11 som en del av uppladdningen mot EM 2024. Biljett till landskampen ingår i avgiften till campen och det blir en upplevelse för alla deltagare att sitta tillsammans och heja fram Sverige.