Anmälan Eskilstuna Minihandboll Cup 16 mars 2024


Anmälan är stängd!


Anmälningsperioden är öppen från 18/12 -23 till och med 4/2 -24. Det är först till kvarn då det finns begränsat antal platser.


Anmälningsavgift:

För giltig anmälan krävs inbetalning av anmälningsavgift. Anmälningsavgiften är 950kr/anmält lag och betalas till: 8270-1, 4799497-5. Betalningen märks med föreningens namn och åldersgrupp. (tex Eskilstuna Guif F14)

Sista anmälningsdag samt betalningsdag av anmälningsavgiften är 4/2 -24, med reservation för att cupen kan bli fullbokad innan detta datum.

Först betalad anmälningsavgift gäller om platserna tar slut eller om laget hamnar på reservlista.

I anmälningsavgiften ingår bland annat hallhyra, domarkostnader och sanktionsavgift till förbundet. Anmälningsavgiften är bindande och ingen återbetalning kommer ske till avhoppande lag efter den 11/2 -24.

 

Deltagarkort:

Samtliga spelare och ledare som deltar i cupen behöver ett deltagarkort. Deltagarkorten kostar 195kr/spelare och 130kr/ledare. I deltagarkorten för spelare ingår varm lunch + dryck, cuptröja samt medalj och för ledarna ingår varm lunch + dryck samt kaffe.

Betalning för deltagarkort görs separat efter bekräftelsemail från anmälningskommittén.

Efter bekräftelse anges exakt antal spelare och ledare samt eventuella allergier. Sista dagen för inbetalning av deltagarkort är 11/2 -24. Inga deltagarkortsavgifter återbetalas efter 29/2 -24

 

Klasser:

Rena åldersklasser anges nedan, vid anmälan av mixade åldersgrupper anmäl i den äldre klassen. Gällande mixlag med pojkar och flickor ser vi gärna att ni anmäler er i pojkklasserna.

 

Spelschema:

Spelschema läggs ut på cupens hemsida senast 29/2 -24.

Lag som drar sig ur efter att lottningen är fastställd och kommunicerad på hemsidan och till deltagande lag, får utöver erlagd avgift betala en avgift på 1000 kr.