Vinst mot RIK

Det blev en fin seger mot RIK med 26-24 i Motala i säsongens första träningsmatch. Guiftränaren Zoran Roganovic om matchen:

-Vi har inte spelat match på nästan fem månader och saknade matchtempo men första halvlek är jag jättenöjd med. Hur vi stod bakåt, samarbete med målvakten och fantasi i anfallsspelet det kändes inte som vi hade lång paus. Många som saknade matcher, säkert!

I andra halvlek när jag roterade lite mer så att alla ska få speltid var det många på banan som aldrig spelat med varandra så det var såklart lite problem med tajming både båkåt och framot som gjorde att vi tappade en femmålsledning. Det som var roligt är att jag då kastade in två 17-åringar i elden som gjorde sista målet och två viktiga räddningar. Det visar att vi har bra konkurrens i laget på alla positioner och att alla vill spela och ta plats i laget. Imorgon är det en ny match och nya utmaningar.