Handboll på påsklovet i vårens Handball Camp

Under påsklovet kommer omkring 60 barn från olika delar av landet till Volvo CE Arena för att delta i Eskilstuna Guif & Z23 Handboll Camp. Det blir ett läger fullt av upplevelser med träningspass, föreläsningar och häng med kompisar. En av flera kompetenta instruktörer som deltar är Malin Andersson, mer känd som HandbollsMalin. 


Z23 drivs av Zoran Roganovic, tränare för Eskilstuna Guifs herrlag, som genomfört camps i Sverige och utomlands i många år. 
 - Vi är stolta att kunna erbjuda ett läger med hög kvalitet och roliga aktiviteter. Vi vill ge våra deltagare ett minne för livet i kombination med utveckling, inspiration och motivation både på och utanför planen.


Malin Andersson som i handbollskretsar är mer känd som “HandbollsMalin” kommer hela vägen från Oslo för att träna camp-deltagarna. Hon har en MasterCoach-utbildning och driver företaget HandbollsMalin där hon inspirerar och sprider kunskap och erfarenhet. Hon har också en egen skills academy. 
Handbollsmalin Z23 camp

 - Malin har alltid haft stora ambitioner och arbetar med en professionell inställning som gör henne till en perfekt tränare på vår camp, säger Zoran Roganovic. Jag rekommenderar starkt att följa henne på Instagram. Hon är grym! 


För Eskilstuna Guif är det den andra “campen” efter premiären på höstlovet förra året. 
 - Vi vill utveckla vår verksamhet på flera sätt och en nysatsning den här säsongen är Eskilstuna Guif & Z23 Handboll Camp, berättar ordförande Björn Frössevi. Efter ett par år med pandemi och ekonomiska utmaningar ser vi positivt på utvecklingen och det stöd vi har av våra partners kring dessa aktiviteter. Det är också mycket generöst av Zoran Roganovic att ta med sitt camp-koncept och etablera det i Eskilstuna. 


Läs mer om Eskilstuna Guif & Z23 Handball Camp här
Datum: 2024-04-02 09:00