Härlig påskkaramell - två matcher till priset av en!

På påskdagen, 1 april, har Eskilstuna Guif ett dubbelarrangemang i STIGA Sports Arena. Klockan 16.00 tar sig damlaget an Skövde HF i SHE-kvalet och klockan 18.00 är det herrarnas tur som då möter IFK Kristianstad i kvartsfinal.

 

Vi vill gärna att fler upptäcker den roliga och fartfyllda handbollsporten och har därför några specialerbjudanden till detta dubbelarrangemang 

  • Biljettkassan kl 14:00-16:00, alla som köper en biljett till damkvalet får en "dubbelbiljett" som gäller även till herrmatchen. Biljettpris 125 kr (inga andra priser gäller)
  • Säsongskort herrar, alla som har säsongskort till herrmatcherna har fri entré till dammatchen. Uppvisande av säsongskort gäller i entrén
  • Säsongskort damer, alla som har säsongskort till dammatcherna får en gratisbiljett till herrmatchen. Biljetten hämtas ut i biljettkassan matchdagen mellan kl 14:00-16:00.
  • OBS! Biljettförsäljningen till dammatchen (med extra entré till herrmatchen) slutar klockan 16:00.
  • För biljetter som köps kassan mellan kl 16:00-18:00 så gäller ordinarie slutspelpris för herrmatchen.

För dammatchen gäller onumrerad sittplats långsida, endast sektion B och C.

För herrmatchen gäller numrerad sittplats enligt den biljett som erhållits, vi siktar på att fylla nedre etage först.

 

Ungdomar födda 1999 och senare - iklädd röd tröja – går in gratis! 

 

CG Hjelm, klubbchef, hur känns det att få till ett dubbelarrangemang i påsk?

- Det är jättekul, det blir en häftig upplevelse med två så viktiga matcher på samma dag. Tjejerna har höjt spelnivån ju längre serien har gått och kan bli giftiga i kvalet. Herrarna har visat prov på kreativitet, snabbhet och tålamod i sina matcherna och vi ser fram mot att kunna ge Kristianstad en rejäl match. Hemmaplan viktigt och vi hoppas att få ett massivt publikstöd.

 

Hur är stämningen mellan Eskilstuna Guif och IFK Kristianstad sedan ”Kalle-Anka”-rubrikerna?

Nja, bilden som målats upp i media där enstaka citat fått ge hela bilden av stämningen klubbarna emellan stämmer inte. Vi har en god dialog och det finns ingen ovilja mellan klubbarna. Eskilstuna Guif kommer självklart alltid att sträva efter att ha vår bästa laguppställning på plats och Kristianstad hade ett pressande schema, det innebär inte att vi är oense. Under innevarande säsong flyttade vi t ex en match mot Kristianstad från mars och la in den tidigare i ett redan fullt spelschema och det var absolut inte till vår sportsliga fördel. Mot Ystads IF (som slogs ut av magsjukdom) flyttade vi matchen p g a fair play, även om det i slutändan kanske var den matchen som kostade oss sjätteplatsen i Handbollsligan. Situationen löstes snabbt när Kristianstad kom med ett nytt kreativt förslag som även passade oss. Men det där är historia, nu blickar vi framåt mot ett härligt slutspel med herrarna och spännande SHE-kval med damerna. Som Janne Ekman sa till Sportbladet, vi har 50% chans mot Kristianstad! Precis som mot Skövde!

 




Datum: 2018-03-26 17:00