Eskilstuna Guif expanderar och söker en säljare

Har du ett brinnande intresse för försäljning och relationsskapande? Vill du arbeta med ett välkänt varumärke? Eskilstuna Guif behöver stärka upp marknadsavdelningen med ytterligare en säljare!

Satsning på damer

Eskilstuna Guif är en av de största och mest välkända idrottsföreningarna i Eskilstuna, en förening som de flesta i Eskilstuna känner till. Idag bedrivs herr- dam, och ungdomsverksamhet i bl a STIGA Sports Arena där även kansliet ligger.

Vi har lika många killar som tjejer som spelar handboll och vi har en långsiktig satsning att damlaget skall spela i högsta ligan. Vi kommer i denna tjänst lägga ett fokus på försäljning kring damlagets satsning att ta sig upp i Elitserien.


Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i vårt säljteam där du bokar dina egna möten och besöker företag i Eskilstuna med omnejd för att sälja in Eskilstuna Guif till sponsorer och samarbetspartners. Du kommer att arbeta med hela säljprocessen; allt i från att prospektera, boka möten samt besöka företag för att slutligen slutföra affären.
- Nykundsbearbetning
- Genomföra kundmöten
- Uppföljning/kundvård
- Delta på sponsorträffar
- Vara behjälplig kring matcher och andra evenemang

Din bakgrund
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från B2B-försäljning och har vana av att boka dina egna möten. Du har vana av att arbeta med telefonen som ditt främsta arbetsverktyg och kan hantera Officepaket och CRM-system. Vi söker dig med en stark drivkraft och en stor social kompetens. Du är uthållig och målinriktad och trivs med att arbeta mot högt uppsatta mål.
  Som person är du initiativrik, strategisk, kommunikativ och vågar ta egna beslut. Du har lätt för att skapa förtroende och är en fena på att etablera och behålla relationer. Du är påläst, trygg i dig själv och din roll. Du trivs när det är högt tempo och kan arbeta självständigt. Du har helt enkelt en säljande personlighet och har ett brinnande intresse för försäljning. Vi ser positivt på om du har ett sportintresse, framförallt för handboll.

 

Anställningen
Löneform: Grundlön + provision alternativt enbart provision
Arbetstider: vardagar, kontorstider eller enligt överenskommelse.
Tjänstens omfattning: deltid/heltid efter överenskommelse, vi tillämpar provanställning på sex månader.
Tillsättning: enligt ök.
Då vi strävar efter en jämn könsfördelning i föreningen ser vi gärna kvinnliga sökanden.
Övriga krav: Körkort, tillgång till bil

Så här ansöker du
Så snart som möjligt, dock senast 2019-05-17.
Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Maila din ansökan till cg.hjelm@guif.nu

 

Kontaktuppgifter för detta jobb
CG Hjelm, klubbchef Eskilstuna Guif, 0731-829625

Välkommen med din ansökan!




Datum: 2019-04-13 18:00